British Riddere Konger Sl Mænds Chukka Sneaker Sort / Hvid wcujD0l

B072268KYV
British Riddere Konger Sl Mænds Chukka Sneaker Sort / Hvid wcujD0l
  • syntetisk
  • shaft måler ca lav-top fra arch
  • syntetisk laklæder øvre
  • indersål hukommelse skum
  • polstret tungen og krave
  • gummi ydersål
British Riddere Konger Sl Mænds Chukka Sneaker Sort / Hvid wcujD0l

Euuair Kvinders Kaktus Tegneserie Fitness Luft Pude Sko Gym Kører Walking Sneakers Vxx6dmE7

Nike Air Max 95 Herre Løbesko R1ffGur
Nadia Pedersen
Husk at dele
Diskrimination | Lumberjack Dame Som Sneaker Argento Hvidsilver 081Ubu
Myanmar
Massevoldtægter, tæv og drab af mænd, kvinder, børn og babyer. Ny FN-rapport tegner et grusomt billede af Myanmars sikkerhedsstyrkers overgreb på det muslimske mindretal Rohingya i et aflukket område i det vestlige Myanmar. Danwatch-fotograf Shafiur Rahman har mødt nogle af de mishandlede kvinder, der er flygtet over grænsen til Bangladesh.
Nadia Pedersen

Min mand blev tæsket til uigenkendelighed. Vi efterlod ham på den anden side. Jeg kunne ikke finde mit yngste barn.

Danwatch-fotograf Shafiur Rahman har besøgt grænseområdet i Bangladesh tæt på Myanmar, hvorfra medlemmer af det muslimske mindretal Rohingya flygter fra drab og massevoldtægter af regeringsstyrker.

Shafiurs portrætter og kvindernes vidnesbyrd fortæller om en grusom situation, som forfatter Azeem Ibrahim i sin bog “The Rohingyas – Inside Myanmar’s Hidden Genocide” ( 2016) har beskrevet som “truslen om et folkemord”.

Udviklingen er ikke ny, og en FN-rapport fra sidste uge fastslår, at massevoldtægter, tæv og drab af mænd, kvinder, babyer og børn er hverdag i det nordlige Myanmar. Ud af de 204 interviewede mennesker kunne størstedelen give førstehåndsberetningerne om drab. Halvdelen kunne fortælle om dræbte familiemedlemmer, mens halvdelen af kvinderne kunne fortælle om voldtægter begået på egen krop.

De beholdt mig, så længe de havde lyst. Dem som kom kl. 20, voldtog mig indtil kl. 12 næste dag. Dem som kom kl. 12, blev til kl. 1 om natten. De gjorde, hvad de ville.

De voldsomme overgreb mod Rohingya’erne bliver primært begået af sikkerhedsstyrkerne i Rhakin-staten, men diskrimination og udstødelse af det muslimske mindretal er en generel tendens i befolkningen, der overvejende er buddhistisk. I Myanmar og især i Rhakin-staten, hvor størstedelen af landets muslimer bor, er segregationen mellem muslimer og buddhister stor, viser en FN rapport .

Det muslimske mindretal Rohingya er aldrig blevet anerkendt som etnisk gruppe i Myanmar, idet en stor del af det buddhistiske flertal ser Rophingya som illegale immigranter. Det betyder i praksis, at størstedelen af muslimerne er statsløse og ingen rettigheder har.

Dhfud Mænd Prægede Krokodille Jakkesæt Herre Lædersko Sort wL9THve6
Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til
BLIV MEDLEM I DAG »
LÆS MERE OM OS »
Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til
BLIV MEDLEM I DAG »
LÆS MERE OM OS »
Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til
BLIV MEDLEM I DAG »
LÆS MERE OM OS »

Nike Air Max 1 Jcrd Herresko Gym Rød / Lt Crimson / Laser Crimson 644153 Til 600 Gym Rød / Laser Crimsonlys Blodrød Rqv6JqLE

§ 1. Medlemskab

Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, kortoplysninger mv. bedes du venligst oplyse til iGym.Du kan frit benytte alle iGym centre i Danmark, dog skal dit medlemskab være tilknyttet til det center og den by, hvor du har adresse.

§ 2. Medlemskort/fingerscan

For at få adgang til centret skal du benytte dit medlemsarmbånd. Medlemsarmbånd er personligt, og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ved overtrædelse heraf, bliver der pålagt et gebyr jf. den til enhver tid gældende pris. Bliver dit medlemsarmbånd væk eller beskadiget købes et nyt til gældende pris.

§ 3. Betaling

Ved oprettelse af kontant medlemskab betaler du forud for hele aftaleperioden. Ved oprettelse af et DIBS-medlemskab/automatisk kortbetaling trækkes dit månedlige beløb direkte på dit betalingskort. Du betaler kontant for startgebyr og for perioden fra oprettelsen til første betaling via DIBS/automatisk kortbetaling. Herefter bliver den månedlige ydelse automatisk trukket fra dit betalingskort i begyndelsen af hver kalendermåned.

Har du købt en særlig kampagne skal du være opmærksom på, at de gældende kampagne vilkår og den månedlige faste pris, altid vil være gældende efter kampagneperiodens ophør.

Du er ansvarlig for at betaling sker rettidigt. Ikke rettidig betaling sidestilles med misligholdelse af kontrakten. Såfremt kontrakten misligholdes ved eksempelvis manglende betaling, forbeholder iGym sig retten til at videregive dine personlige oplysninger til tredje part.

§ 4. Manglende betaling

Hvis et skyldigt beløb ikke kan blive trukket på din konto til tiden, vil dit medlemsarmbånd blive spærret. IGym forbeholder sig ret til at opkræve det skyldige beløb via inkasso firma, samt at rapportere dårlige betalere til RKI. Medlemsarmbånd vil først blive aktiveret igen, når restancen er betalt, og medlemmet har fremvist dokumentation herpå.

Medlemskabet kan ikke ændres eller berosættes, hvis der forefindes en manglende betaling. Udelukkelsesperioden godskrives ikke af iGym.

§ 5. Varighed/medlemskab

DIBS-aftale/automatisk kortbetaling er et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af en af parterne i henhold til stk. 7. Et kontantmedlemskab kan ikke opsiges, men slutter automatisk når den pågældende periode udløber. Uanset årsag, gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber.

§ 6. Bero

DIBS-aftale/automatisk kortbetaling kan berostilles for kr. 99 pr. gang – dog minimum 4 uger og maksimalt 6 mdr. Foretagelse af bero skal ske i receptionen, hvor bero-blanket udfyldes. Denne er gyldig for dokumentation for bero-perioden, når iGym har kvitteret for modtagelsen. Der skal altid angives såvel start- som slutdato for beroperioden. Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode, og en evt. berosætning ophæves, hvis medlemskabet opsiges. Kontantmedlemskaber kan ikke berostilles. Bero regler vedr. kampagner fremgår af kampagne vilkår.

Endvidere kan et medlemskab i iGym gebyrfrit berosættes mod fremvisning af lægeerklæring, der dokumenterer at medlemmet ikke bør træne i iGym i en nærmere angivet periode. Lægeerklæringen skal altid angive en start og slutdato for beroperioden og skal fremvises til iGym personalet.

§ 7. Opsigelse

Kontant medlemskab kan ikke afbrydes i den aftalte periode.

Opsigelsesfrist for DIBS medlemskab/automatisk kortbetaling er løbende måned + 1 måned.

Opsigelse kan ske ved:

a) Du kan henvende dig personligt i centret

b)Du kan sende en e-mail til centret

Ved opsigelse af dit medlemskab, skal du som minimum tilkendegive at du ønsker at opsige medlemskabet og samtidig oplyse dit fornavn, efternavn, fødselsdato og tlf. nr.

Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal medlemmet kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse. Ved køb af kampagne, kan medlemskabet først opsiges ved kampagnens udløb.

§ 8. Ændringer i priser og medlemsvilkår

IGym forbeholder sig ret til prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centret og via e-mail (til de medlemmer, der har oplyst e-mail adresse) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft. Vær opmærksom på særlige priser hvis du har købt en kampagne. Efter endt kampagneperiode vil din månedlige pris ændres til standard pris jf. gældende prisliste.

§ 9. Træning og ophold i centeret

Er en person under 12 år, kan der ikke tegnes medlemskab i iGym. Personer fra 12-14 år skal altid være med voksen. Personer under 18 år kan ikke melde sig ind i iGym uden at have en forælder eller værge som anden betaler.

Du må gerne have din lift eller autostol med rundt i centret, husk blot at udvise hensyn til de andre medlemmer. Under træning skal der altid anvendes tøj og sko der er beregnet til indendørs træning. Ingen bar overkrop og ingen bare fødder/klip-klapper. Udstyr og faciliteter skal ryddes op/tørres af efterhånden som træningen skrider frem.

§ 10. Privat virksomhed

Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i forbindelse med dit medlemskab. Dette gælder ligeså træningsvejledning, personlig træning og lign.

§ 11. Video/foto

Det er ikke tilladt at bruge iGyms lokaler til optagelse af video samt billeder med henblik på markedsføring uden en forudgående aftale med iGym. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage video i iGyms omklædningsrum. Det er ikke tilladt at optage eller tage billeder af andre medlemmer uden deres tilladelser.

§ 12. Misligholdelse af kontrakt

Både medlemmer og gæster forpligter sig til at overholde de fastsatte betingelser for ophold og benyttelse af redskaber m.m., herunder overholdelse af ordensreglementet samt henvisninger fra personalet.

§ 13. Helbredstilstand og personskade

Al træning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i den helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos iGym. IGymtager ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af ulykker, forkert træning eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. I øvrigt følges dansk lov om erstatningsret på området. Der gives ikke garanti for vægttab.

§ 14. Værdigenstande

Træningstasker m.m. skal opbevares i vores garderobeskabe og må ikke medbringes i træningsområdet. IGym bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade, ej heller ved tyveri fra skabe.

§ 15. Personoplysninger/Informationer/Nyheder

Ved indmeldelsen giver du lov til at iGym må behandle og opbevare oplysninger om dig samt kontakte dig telefonisk, og løbende kan sende nyheder og information pr. e-mail og SMS.

§ 16. Ændringer/aflysning af hold m.v.

IGym forbeholder sig ret til ændringer i åbningstider, holdplaner, holdtider, instruktører og udbud af hold med 2 ugers varsel ved opslag i iGym og/eller på Nike Dame Air Max 90 Sneaker Grau kold Grå / Ulv Gråantracithvid j9ZKfHhBL
. Desuden kan iGym samme dag aflyse hold eller ændre instruktør såfremt der er sygdom eller ikke nok tilmeldte på holdet. Vi tager stilling til aflysning af hold 2 timer før holdstart samt kl. 22:00 aftenen i forvejen til morgenhold med start før kl. 10:00. Det er derfor af stor vigtighed, at du har tilmeldt dig det/de hold, du ønsker at deltage på. Ligeledes er det vigtigt at få afmeldt sig hold, man alligevel ikke har mulighed for at deltage på.

§ 17. Booking og afbud til holdtræning

Booking og afbud kan kun ske via Nike Mænds Air Max Typha Sko Træning Sort / Metallisk Sølvm KkVVB1H8
eller vores booking app ¨Sport Solution Booking¨. Der kan ikke bookes, afmeldes eller ændres via telefon/sms/e-mail eller Facebook. Afbud skal ske senest 2 timer før holdstart. Ved hold med start før kl. 10:00 kan du senest afmelde kl. 22:00 aftenen i forvejen. Glemmer du at melde afbud er gebyret ved DIBS/automatisk kortbetaling kr. 30,00. Gebyr på kr. 30,00 bliver automatisk trukket via dit betalingskort ved næste trækning.

§ 18. Fremmøde

Fremmøde til hold skal ske senest 10 minutter før timens start. Ved holdtræning skal du fremmøde dig i receptionen på touch-screen. Kom altid i god tid til timerne. Ved for sen fremmøde, kan du såfremt der er plads, deltage på timen, men bøde jf. §17 vil blive pålagt din konto. Personalet kan ikke fremmøde dig.

§ 19. Venteliste

Står du på venteliste og der bliver plads til dig, vil du få besked via sms. Sms kræver at du er tilmeldt sms service og har givet tilsagn til at du vil kontaktes via sms. Husk at slette dig fra evt. venteliste, hvis du ikke længere ønsker at deltage på holdet. Afmelding på venteliste er senest 2 timer før holdstart. Hvis du får plads, men ikke ønsker at deltage, vil det blive betragtet som for sent afbud. Ventelisten køres 10 minutter før holdstart.

§ 20. Programlægning, personlig træning og lukkede forløb

Individuel programlægning betales jf. gældende prisliste kontant ved booking i receptionen. Afbud skal ske senest 2 timer før den aftalte tid. Ved køb af personlig træning betales det aftalte beløb jf. gældende aftaler i centret. Afbud til personlig træning aftales med den pågældende træner. Køb af lukkede forløb betales ligeledes inden forløbet starter. Der refunderes ikke betaling ved afbud. Der kan ombookes en alm. programlægning 1 gang, 2. gang frafalder den og betalingen går tabt.

§ 21. Fortrydelsesret

Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger udenfor for de 14 dage, frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

§ 22. Kvittering

Kvitteringen for køb af medlemskab sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§ 23. Kriterier for abonnementstræk

Før et træk via betalingskort kan forekomme, skal kortoplysninger stemme overens med DIBS’ kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet.

§ 24. Opdatering af kortdata

Ved kontakt til iGym kan kortoplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan iGym uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

§ 25. Doping

Doping er ikke tilladt.

Information

Refleksioner over dårlige ledelse og stress

Forside Forsiden Refleksioner over dårlige ledelse og stress

Dårlige ledelse og stress

Hvis en leder en morgen går hen til en medarbejder og svinger en stor våd Torsk ned i medarbejderens hovede får han nok et problem. Ingen medarbejder vil finde sig i det, og ingen leder vil kunne slippe af sted med det. Lederen vil sikkert blive anklaget for vold eller chikane. Men sikkert er det, at lederen vil blive afskediget. Hvad nu hvis det ikke er en stor 8 kg torsk, men en lille akvariefisk? – Gør det reelt nogen forskel?

Mange forskningsprojekter har påvist at glade medarbejdere producere bedre og giver kunderne bedre kundeoplevelser. Der er faktisk mange penge i medarbejdertrivsel. Her overfor er så det faktum at dårlig ledelse ligeledes skaber dårlig trivsel og sygdomsproblemer i form af stress og andre relaterede sygdomme.

Som leder har vi således et stort ansvar for vores medarbejderes liv og helbred. Vi kan bestemme over andre menneskers velbefindende og helbred. Men hvad med lederens helbred? Påvirkes det ikke? Når man er leder i anden potens – altså er leder for andre ledere, er man forpligtiget til at gribe ind overfor dårlig eller mangelfuld ledelse. Alt for mange af vores virksomhederes ledere er dygtige fagpersoner med stor indsigt i de faglige kompetenceområder, og alt alt for dårlig indsigt i menneskers adfærd, behov og ledelse.

I en organisation vi kender ganske godt, ved vi at man har indført et princip hvor bonusudbetalingen er flyttet fra de traditionelle nøgletal til medarbejdertrivslen for egne medarbejdere. Får man tre på hinanden dårlige trivselsmålinger må man påregne at blive sat til andet arbejde. Vi kan desværre ikke forvente at ”dårlig ledelse” kan gøres genstand for egentlig retsforfølgelse, men det ville godt nok være rart hvis de ansvarlige kunne tage sig sammen og gribe ind overfor de ledere der ødelægger mange medarbejderes hverdag.

Oplever du at din leder er fraværende? Presser din leder dig på ordreindtaget? Oplever du at af være konstant bagud på to-do-listen? Eller du har svært ved at håndtere alle de kasketter du skal have på gennem dagen og mangler tid? Din leder har skåret i dine ressourcer.Som medarbejder står vi tit overfor at skulle prioritere, vælge til og fra, samt står overfor, at skulle forholde os til hvad skal laves og hvad skal udskydes. Vi er så og sige afhængige af vores egne præstationer og det kan til tider være hård kost, hvis man ikke kan få hjælp på grund af fraværet af ledelse.Alle kender til spidsbelastende perioder, men nogle er mere disponeret overfor stress end andre. Når der ikke er kollegaer at gå til, eller hjælp at hente fra lederen, får man en afmagt situation.

Blowfish Kvinder Rammish Biker St248;vler Sort sort Utx4ut

Indkøbskurv: 0

Total inkl.moms: 0

Nike Zoom Talaria Midten Fk Herre Barok Brun / Gamma Blåsort 24YutYY9

You're currently on:

14 vare(r)

pr. side

Præcisér din søgning

Adidas Mænd Ren Boost Dpr Ltd Trail Løbesko Sort negbas / Negbas / Carbon 000 wktIQx3

På lager
129,00 DKK

Small Foot Deluxe Væv i træ

På lager
75,00 DKK

Lartiste Af Foråret Step Kvinders Glans Mary Jane Flad Kamel sMxXY

På lager
119,00 DKK

Glückskäfer Perlevæv i træ, 10x29 cm

På lager
259,00 DKK

Small Foot Maxi Væv, træ

På lager
129,00 DKK

Small Foot Væv - træ - 26 x 32 cm

På lager
169,00 DKK

Lacoste Mænds Carnaby Evo 417 1 Sneaker Mørk Brun / Sort ipjP1ZKw

På lager
99,00 DKK

Vævegarn - Bomuld - Primær farver

På lager
99,00 DKK

4M Veninde armbånd

På lager
99,00 DKK

Nike Herre Kd 8 BasketballSko Talla Crt Prpl / Grn Strk / Vvd Prpl / Brg 4KKMH

På lager
209,00 DKK

Væveramme med bredde 30 cm

På lager
299,00 DKK

Tamaris Dame 24407 Pumps Lyserød rose Glam bqBpFvWd

På lager
119,00 DKK

Sbicca Kvinders Sorano Træsko Trækul rxbYu

Retten til Liv er en græsrodsbevægelse, der arbejder for et samfund, der beskytter ethvert menneskes liv fra undfangelsen.